Když se z ženy úřední stane žena umělecká.

Moje cesta je složitá (strašně složitá) – něco mi to bere, něco dává. V průběhu doby, co se plně věnuji umění a malbě, jsem se setkala s mnoha inspirativními lidmi.

Dnes bych vás ráda pozvala na společnou výstavu AKTů v Galerii 6. Ačkoliv je svět aktů často považován za ryze mužský, našla jsem v něm své **bezvýznamné** místo a byla přijata mezi umělce, kteří tento žánr ovládají. V rámci této výstavy opět představím část svého dřevěného světa. Dřevo…, to moje dřevo v obrazech dokáže mít mnoho podob, ale i poloh 🙂 Výstava bude prostorem, kde se mohou návštěvníci ponořit do jiného světa a zažít jeho jedinečnost.

Těším se na setkání.

Jinak v rámci cesty umělce jsem se musela stát i grafikem. Budu ráda, když se plakát bude líbit a dáte případně vědět.

P.S.: Když jsem si tuto svou fotku (viz příspěvek) vyfotila, nenapadlo mě, co vše ukazuje. Nechávám ji, protože je tematická.

Na závěr jedna definice :Akt je zobrazení nahého lidského těla, které zdůrazňuje estetickou krásu, anatomickou přesnost a umělecký výraz. Tento žánr se často objevuje v malbě, sochařství, fotografii a kresbě a slouží k oslavě lidské formy, zkoumání různých emocí a konceptů a vyjádření umělcova pohledu na krásu, zranitelnost a sílu. Akt může být realistický nebo stylizovaný a často slouží jako prostředek pro hlubší umělecké zkoumání a komunikaci.

Já & TyTaky

error: Obsah je chráněn proti ukládání fotek.