Psychological

70×100, akryl na plátně

Volný k dispozici

Znáte to? Když musíte, tak prostě musíte. Měla jsem touhu malovat jako ty děti, podobně jako v projektu „Namaluj si“. Vytvořila jsem svůj svět psycholog amatér na plátno akrylem o rozměrech 100 x 70 cm. Osobně dávám přednost malování na zvýšené rámy, protože miluji pocit hmotnosti obrazu, který není jen bezvýznamný kousek něčeho, který udělá pufff ..

Celý proces byl zajímavý… Měla jsem vyměřený čas, věděla jsem, co chci malovat. Ačkoliv teď nemohu úplně narovnat záda, podívejte se na výsledek a posuďte sami. Název obrazu je „Psychological,“ což s NADSÁZKOU reflektuje, že vztah mezi ženou a mužem je psychologický – žena je psycho a muž logický.

Vždycky mě pobaví, když na veřejných záchodcích narazím na označení „bla bla bla“ versus „bla.“ Víte o čem mluvím?

Tento obraz nabízím k prodeji, protože nemám k němu tak silný citový vztah jako k projektu „TyTaky.“ Projekt TyTaky je úplně odlišný, maluji ho technikou olejomalby, a rozhodně nelze vytvořit za jedno odpoledne a celý proces včetně zhotovení díla mi trvá skoro měsíc. Za loňský rok jsem stihla pouze 10 obrazů. Jsou to naše zrcadla, jsou to naše role, a těším se na další, které vytvořím. Toto byl relax …

Líbí se & TyTaky

Www.artdittrich.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

error: Obsah je chráněn proti ukládání fotek.