Když milujete to co děláte ♥️

Pokaždé když se zadívám do obrazů, do své práce, nechápu, že jsem to stvořila, já …

Děkuji, všem co sdílí, fandí, podporují, mluví …, jsou. Cítila jsem vždy, že vnímám věci jinak. Jsem umělcem srdcem i duši, neslučovalo se to s normální prácí. Je to náročné, ale ta svoboda je k nezaplacení. Najděte i vy tu svou, je to balzám na duši. Svoboda má mnoho podob.

Ještě jednou děkuji všem co prostě JSOU!

Můj příběh, je i Váš příběh.

Zkuste to – TyTaky

Vždy s úsměvem Jarmila

https://www.pasazdesignu.cz/jarmila-dittrichova-tytaky-vernisaz-expozice/

TyTaky? Loutky bez tváří, které dovolují divákům promítat do nich své vlastní zážitky, příběhy a emoce, jsou novým konceptem tvorby Jarmily Dittrichové, na kterém začala malířka pracovat po malování svých naivních obrázků a krátké výtvarné pauze. 

Slavnostní večer u expozice a koncert vážné hudby v jednom – taková byla vernisáž, na které byla v pátek 20. října 2023 v Pasáži českého designu přivítána malířka Jarmila Dittrichová a její umělecká díla. Kmotrem expozice se stal herec a moderátor Zdeněk Podhůrský. Pasáž se pak na několik minut proměnila z umělecké galerie v koncertní sál, když sopranistka Nikola Uramová a tenor Matěj Kocourek rozezněli své hlasivky při operních a operetních áriích. 

Malířka Jarmila Dittrichová je milovnicí módy. Už jako malá toužila být módní návrhářkou, proto obléká barvy a estetické pohledy do svých obrazů. Její obrazy a tisky v limitovaných edicích si můžete v naší Pasáži prohlédnout až do konce roku 2023.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

error: Obsah je chráněn proti ukládání fotek.